Acasa » Centru de oncologie

Centru de oncologie

Centrul de Oncologie și Centrul de Radioterapie au fost recunoscute de comitetele internaționale de inspecție ca fiind un centru global de excelență, utilizând cele mai avansate acceleratoare de radiații din lume.

Echipa profesională a centrului este formata din renumiți oncologi și fizicieni de radiații, care tratează toate tipurile de cancer la adulți. Echipamentul avansat permite o varietate de diagnostice și tratamente cu toate metodele tehnologice posibile, inclusiv radiația stereotactică, radiochirurgia, iradierea tumorilor cerebrale și a metastazelor și radioterapia în patru dimensiuni pentru cancerul pulmonar. Pe lângă expertiza profesională, echipa este renumită pentru abordarea individuală personalizată a tuturor aspectelor legate de bunăstarea pacientului.

În prezent, aparatele de radioterapie sunt formate din două VARIAN TRUE BEAM – un accelerator liniar de ultimă oră, dotat atât cu imagistică CT, cât și cu BrainLab Exactrac, pentru a asigura o livrare extrem de precisă a imaginilor radioterapeutice. Toate tratamentele de radioterapie sunt livrate cu proceduri avansate de administrare a dozei, cum ar fi planurile conformale și VMAT, asigurând-se astfel că pacienții vor benefecia de radioterapie cu o mai mare precizie.

Spitalele dețin un standard internațional care confirmă faptul că activitatea medicală respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește calitatea îngrijirii și siguranța pacienților.
Bucuresti | Romania | +40741090907 | office@turciamedical.ro