Acasa » Centrul de Diagnostic și Screening Genetic Pre-implantare – PGD / PGS

Centrul de Diagnostic și Screening Genetic Pre-implantare – PGD / PGS

Un serviciu de diagnostic genetic pre-implantare și un serviciu de screening avansat. Examinarea face posibilă identificarea unui embrion cu o boală genetică chiar înainte de începerea sarcinii și crește semnificativă șansele cuplurilor cu boli ereditare de a avea o sarcină normală și a da naștere unui copil sănătos. Diagnosticul genetic pre-implantare se bazează pe o combinație a două tehnologii medicale: fertilizarea in vitro și metodele avansate de laborator care permit detectarea unui defect genetic într-o singură celulă.

Spitalizarea la centrul medical

Spitalul are șapte departamente confortabile, cu camere duble și camere private. O cameră privată standard poate fi rezervată în avans pentru o taxă suplimentară. Toate camerele sunt echipate la cel mai înalt standard și includ un duș și un WC personal. Fiecare pat are un computer personal cu o conexiune la un sistem audio-vizual, precum și la rețelele de calculatoare, permițând servicii de internet, e-mail, televiziune și prin cablu.

Spitalele dețin un standard internațional care confirmă faptul că activitatea medicală respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește calitatea îngrijirii și siguranța pacienților.
Bucuresti | Romania | +40741090907 | office@turciamedical.ro