Acasa » Medical Check up

Medical Check up

Factori precum poluarea, stresul, alimentaţia greșită plus factorii genetici sunt principalele cauze ale diferitelor boli care ne pot afecta. Pentru o viaţă sănătoasă trebuie să vă faceţi un plan de Check-Up periodic . Programele de Check-Up oferite de către partenerii nostrii oferă servicii speciale pentru ambele sexe și pentru toate vârstele. Pachetele de Check-Up vă oferă posibilitatea de prevenire și depistare incipientă a maladiilor și afecţiunilor ce vă pot imbolnavi!

O viaţă lungă și sănătoasă este visul oricărui om… Însă pentru a vă îndeplini acest vis, încă din tinereţe trebuiesc luate măsurile necesare pentru prevenirea și împiedicarea apariţiei unor afecţiuni. Nu uitaţi că prevenirea afecţiunilor stă în puterea dvs, tocmai de aceea luaţi măsuri imediat! Ce faceţi pentru sănătatea dvs? Care sunt măsurile pe care le luaţi pentru a preveni afecţiunile? Anul trecut v-ati făcut vacinul antigripal? V-aţi programat la următorul test Papanicolau? Vă faceţi regulat testele de prevenire sau depistare a cancerului? Cercetările efectuate spun că o hrănire echilibrată, exerciţiu fizic și un program regulat de testare a sănătăţii vă pot salva viaţa.

Controalele medicale anuale și analizele necesare, efectuate periodic sunt cunos- cute sub denumirea de Check-Up și este considerată cea mai importantă uneltă a omului modern, pentru a avea o viaţă sănătoasă. Scopul acestor controale este prevenirea oricărei afecţiuni ce se poate instala chiar înainte ca simptome- le clinice ale acesteia să apară. De asemeni, afecţiunile deja existente sunt ţinute sub control.

CÂT DUREAZĂ UN MEDICAL CHECK-UP?

În cazul Check-Up-urilor efectuate ambulatoriu, de
obicei procesul durează în jur de jumătate de zi, iar rezultatele sunt evaluate a doua zi. Însă pentru cazurile în
care pacientul trebuie analizat spitalizat, în general spitalizarea
se face cu o zi înainte, iar externarea se face la o zi după terminarea tuturor testelor.

Spitalele dețin un standard internațional care confirmă faptul că activitatea medicală respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește calitatea îngrijirii și siguranța pacienților.
Bucuresti | Romania | +40741090907 | office@turciamedical.ro