Acasa » Testimoniale

Testimoniale

Maricela – Sectia Pediatrie

Am incercat la toate spitalele din oras, timp cateva luni bune, sa tratez raceala fetitei mele. Peste tot ni s-a spus ca este o chestiune de timp pana ce va trece, ceea ce am si crezut, avand in vedere faptul ca ne aflam in sezonul rece. La indemnul unor cunostinte, am ajuns la cei de la Turciamedical, unde am aflat ca avea o pneumonie acuta. Copilul meu inca se afla in perioada de tratament, iar totul decurge conform celor spuse de medicii din Turcia.

Georgeta – Sectia Oncologie pediatrica

In fiecare dimineata, fiul meu se plangea de dureri de spate ingrozitoare. Dupa un timp, au devenit mai intense si mai dese. Deoarece niciun doctor de aici nu a reusit sa depisteze ce anume se intampla, am inceput sa cautam solutii in afara tarii. Ne-am oprit la cei de la Turciamedical, si am facut o programare. Inca de la prima consultatie doctorii si-au dat seama ca este vorba despre leucemie. Din fericire, boala era in stadiu incipient, si a putut fi tratat doar cu tratamente, fara alte interventii. Fiul meu incepuse sa aiba dureri de abdomen si spate. In urma unui control la medicul de familie, am fost nevoiti sa mergem mai departe pentru o investigatie mai detaliata. Deoarece lucrurile erau inca incerte, doctorii de aici ne-au sugerat sa discutam cu specialistii de la Turciamedical. Acolo a fost diagnosticat cu neuroblastom. Ne-au oferit un tratament sigur si eficient, in urma caruia am scapat si de cele mai mici probleme.

Mariana

Motivul pentru care eu am ajuns la centrul medical din Turcia a fost disconfortul major resimtit in zona inimii. Durerile au devenit tot mai frecvente intr-un interval de timp relativ scurt, si am decis sa apelez la serviciile lor la sugestia unor prieteni de familie. Sunt inca sub tratament in urma interventiei de acolo, dar medicii m-au asigurat ca nu mai exista riscuri de niciun fel. M-am tratat in Turcia de cancer mamar. Medicii de acolo sunt foarte atenti cu fiecare pacient in parte, si extrem de transparenti cand vine vorba de serviciile oferite. Experienta mea la ei a fost una foarte buna, motiv pentru care chiar vreau sa ii recomand cu incredere si persoanelor care sunt indecise unde sa se trateze.

Barbat

Recent am aflat ca sufar de cancer pancreatic. Desi este in stadiu destul de avansat, medicii au optat doar pentru aplicarea unui tratament, fara interventii chirurgicale. Am decis sa fac un research pe internet, in urma caruia am dat de Turciamedical. Pe site am aflat despre noua lor aparatura ce garanteaza eliminarea celulelor cancerigene. Mi s-a parut incredibil, si sunt recunoscator ca am obtinut o programare de indata ce aparatul este dat in folosinta.

Spitalele dețin un standard internațional care confirmă faptul că activitatea medicală respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește calitatea îngrijirii și siguranța pacienților.
Bucuresti | Romania | +40741090907 | office@turciamedical.ro